636.4.082
Вплив преміксів на забійні і м’ясні якості свиней [Текст] / О. Бітлян, Т. Конкс //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 3. - С. 36-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2015/3)
УДК
636.4.082

Ключові слова: премікс -- технологічні властивості -- забійні якості -- м’ясні якості -- премикс -- технологические свойства -- убойные качества -- мясные качества --
Анотація:
Наведені результати дії преміксів різної концентрації на показники забою і м’ясні якості свиней. Встановлено, що технологічні властивості преміксів з різними солями мікроелементів не чинили негативного впливу на якість свинини. Найкращі забійні якості мали тварини третьої дослідної групи, які отримували в раціоні премікс з вуглекислими солями мікроелементів.
Приведены результаты действия премиксов различной концентрации на показатели забоя и мясные качества свиней. Установлено, что технологические свойства премиксов с различными солями микроэлементов не оказывали негативного влияния на качество свинины. Самые убойные качества имели животные третьей опытной группы, получавшие в рационе премикс с углекислыми солями микроэлементов.
Додаткові точки доступу: