
>
Шингарева, Т. И.Процесс термокислотной коагуляции белков молока / Т. И. Шингарева, М. А. Глушаков //
Шингарева, Т. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Глушаков, М.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Глушаков, М.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|