>
Теоретические основы и практические аспекты моделирования продуктов детского питания на основе рыбного сырья / В. В. Гершунская [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 3. - Библиогр.: с. 47.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Гершунская, В.В.
Абрамова, Л.С.
Андрюхина, Е.Н.
Сергеева, С. Е.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Гершунская, В.В.
Абрамова, Л.С.
Андрюхина, Е.Н.
Сергеева, С. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|