
>
Исследование технологических особенностей муки тритикале для производства мучных кондитерских изделий функционального назначения / Н. В. Сокол [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Сокол, Н.В.
Гриценко, С.А.
Храмова, Н.С.
Гайдуукова, О. П.
Ковтуненко, В. Я.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Сокол, Н.В.
Гриценко, С.А.
Храмова, Н.С.
Гайдуукова, О. П.
Ковтуненко, В. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|