
>
631.95
Діагностика ставлення споживачів Львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів харчування [Текст] / Р. І. Тринько [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2015. - N 3. - С. 63-68. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2015/3)
Ключові слова: органическое производство -- экологически безопасная продукция -- маркетинговые исследования -- целевые потребители -- органічне виробництво -- екологічно безпечна продукція -- маркетингові дослідження -- цільові споживачі --
Анотація:
Результаты оценки позиций населения Львовщины относительно ситуации с производством и употреблением органических продуктов питания в Украине свидетельствуют о недостаточном уровне популяризации этих продуктов, низком уровне информированности населения об их преимуществах перед традиционными продуктами питания и высоких полезных свойствах, слабой налаженности и стабильных каналов сбыта продукции экологически ориентированного производства.
Результати оцінки позицій населення Львівщини щодо ситуації з виробництвом і вживанням органічних продуктів харчування в Україні свідчать про недостатній рівень популяризації цих продуктів, низькому рівні інформованості населення про їх переваги перед традиційними продуктами харчування і високі корисні властивості, слабкою налагодженістю стабільних каналів збуту продукції екологічно орієнтованого виробництва.
Додаткові точки доступу:
Тринько, Р. І.
Бомба, М. Я.
Івашків, Л. Я.
Вівчарук, О. М.
(Шифр в БД В014345/2015/3)
УДК | |
631.95 |
Ключові слова: органическое производство -- экологически безопасная продукция -- маркетинговые исследования -- целевые потребители -- органічне виробництво -- екологічно безпечна продукція -- маркетингові дослідження -- цільові споживачі --
Анотація:
Результаты оценки позиций населения Львовщины относительно ситуации с производством и употреблением органических продуктов питания в Украине свидетельствуют о недостаточном уровне популяризации этих продуктов, низком уровне информированности населения об их преимуществах перед традиционными продуктами питания и высоких полезных свойствах, слабой налаженности и стабильных каналов сбыта продукции экологически ориентированного производства.
Результати оцінки позицій населення Львівщини щодо ситуації з виробництвом і вживанням органічних продуктів харчування в Україні свідчать про недостатній рівень популяризації цих продуктів, низькому рівні інформованості населення про їх переваги перед традиційними продуктами харчування і високі корисні властивості, слабкою налагодженістю стабільних каналів збуту продукції екологічно орієнтованого виробництва.
Додаткові точки доступу:
Тринько, Р. І.
Бомба, М. Я.
Івашків, Л. Я.
Вівчарук, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|