
>
Бондарчук, З. В.Застосування лактобацил як додаткової закваски для виробництва сирів з низькою температурою другого нагрівання / З. В. Бондарчук //
Бондарчук, З. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2008. - N9. - С. 70-72. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД В014345/2008/9)
Анотація:
Досліджено вплив молочнокислих паличок як додаткової закваски на мікробіологічні, фізикохімічні, біохімічні та органолептичні показники сирів з низькою температурою другого нагрівання в процесі їх виробництва та визрівання.
(Шифр в БД В014345/2008/9)
Анотація:
Досліджено вплив молочнокислих паличок як додаткової закваски на мікробіологічні, фізикохімічні, біохімічні та органолептичні показники сирів з низькою температурою другого нагрівання в процесі їх виробництва та визрівання.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|