
>
[636.087:66.083]:[635.64:634.11]
Дослідження якісних показників екструдованих кормових добавок із включенням побічних продуктів консервної промисловості [Текст] / Б. В. Єгоров [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N8. - С. 45-47. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/8)
Ключові слова: яблучні вичавки -- яблочные выжимки -- томатні вичавки -- томатные выжимки -- екструдування -- экструдирование -- екструдована кормова добавка -- экструдированная кормовая добавка -- фізичні властивості -- физические свойства -- хімічний склад -- химический состав -- мікрофлора -- микрофлора --
Анотація:
Представлено дослідження впливу екструдування на зміну фізичних властивостей екструдованих кормових добавок (ЕКД), зміни хімічного складу ЕКД, вплив екструдування на зміну кількісного і якісного складу мікрофлори кормових добавок до та після екструдування. Також досліджено динаміку розвитку мікрофлори ЕКД протягом 6 місяців зберігання у нерегульованих умовах.
Представлено исследование влияния экструдирования на изменение физических свойств экструдированных кормовых добавок (ЭКД), изменения химического состава ЭКД, влияние экструдирования на смену количественного и качественного состава микрофлоры кормовых добавок до и после экструдирования. Также исследована динамика развития микрофлоры ЭКД в течение 6 месяцев хранения в нерегулируемых условиях.
Додаткові точки доступу:
Єгоров, Б. В.
Федоряка, В. П.
Чернега, І. С.
Цюндик, О. Г.
(Шифр в БД Х367526/2017/8)
УДК | |
[636.087:66.083]:[635.64:634.11] | |
636.087 | |
66.083 | |
635.64 | |
634.11 |
Ключові слова: яблучні вичавки -- яблочные выжимки -- томатні вичавки -- томатные выжимки -- екструдування -- экструдирование -- екструдована кормова добавка -- экструдированная кормовая добавка -- фізичні властивості -- физические свойства -- хімічний склад -- химический состав -- мікрофлора -- микрофлора --
Анотація:
Представлено дослідження впливу екструдування на зміну фізичних властивостей екструдованих кормових добавок (ЕКД), зміни хімічного складу ЕКД, вплив екструдування на зміну кількісного і якісного складу мікрофлори кормових добавок до та після екструдування. Також досліджено динаміку розвитку мікрофлори ЕКД протягом 6 місяців зберігання у нерегульованих умовах.
Представлено исследование влияния экструдирования на изменение физических свойств экструдированных кормовых добавок (ЭКД), изменения химического состава ЭКД, влияние экструдирования на смену количественного и качественного состава микрофлоры кормовых добавок до и после экструдирования. Также исследована динамика развития микрофлоры ЭКД в течение 6 месяцев хранения в нерегулируемых условиях.
Додаткові точки доступу:
Єгоров, Б. В.
Федоряка, В. П.
Чернега, І. С.
Цюндик, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|