
>
Наливайко, Н.Белый хлеб, приготовленный методом холодной расстойки / Н. Наливайко //
Наливайко, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 47-48.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: белый хлеб -- метод холодной расстойки -- рецепт -- білий хліб -- метод холодного вистоювання -- рецепт --
Анотація:
Тестирование рецепта на кухне « Фермерского журнала» США показало, что самый пышный хлеб получается при холодной расстойке длительностью 3 – 8 ч., но и при более длительной расстойке он все еще получается весьма хорошо (особенно, если в муке есть аскорбинка).
Тестування рецепту на кухні «Фермерського журналу» США показало, що самий пишний хліб виходить при холодній расстойке тривалістю 3 - 8 год, але і при більш тривалій расстойке він все ще виходить вельми добре (особливо, якщо в борошні є аскорбінка).
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: белый хлеб -- метод холодной расстойки -- рецепт -- білий хліб -- метод холодного вистоювання -- рецепт --
Анотація:
Тестирование рецепта на кухне « Фермерского журнала» США показало, что самый пышный хлеб получается при холодной расстойке длительностью 3 – 8 ч., но и при более длительной расстойке он все еще получается весьма хорошо (особенно, если в муке есть аскорбинка).
Тестування рецепту на кухні «Фермерського журналу» США показало, що самий пишний хліб виходить при холодній расстойке тривалістю 3 - 8 год, але і при більш тривалій расстойке він все ще виходить вельми добре (особливо, якщо в борошні є аскорбінка).
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|