
>
Касьянов, И. Г.Суперкавитация - как элемент нанобио технологии / И. Г. Касьянов, А. А. Запорожский //
Касьянов, И. Г.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 8.
(Шифр в БД Х775324/2008/8)
Додаткові точки доступу:
Запорожский, А.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/8)
Додаткові точки доступу:
Запорожский, А.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|