Технология получения лецитина [Текст] / К. Мельников, М. Кобзарь //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - . - № 4. - С. 35-36.
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: пищевой лецитин -- харчовий лецитин -- функции -- функції -- технология получения -- технологія отримання -- технологическая схема -- технологічна схема --
Анотація:
На современных маслодобывающих предприятиях при комплексной переработке жиросодержащих семян фосфолипиды выделяют в виде фосфатидных концентратов (самостоятельного продукта), которые до сих пор не нашли широкого практического применения, но создают реальную сырьевую базу для производства пищевых лецитинов и биологически активных добавок на их основе.
На сучасних олійних підприємствах при комплексній переробці жиромісткого насіння фосфоліпіди виділяють у вигляді фосфатидних концентратів (самостійного продукту), які до сих пір не знайшли широкого практичного застосування, але створюють реальну сировинну базу для виробництва харчових лецитинів і біологічно активних добавок на їх основі.
Додаткові точки доступу: