
>
Кретов, И. Т.Влияние концентрирования на аминокислотный состав творожной сыворотки / И. Т. Кретов, В. Ю. Овсянников, С. Л. Панченко //
Кретов, И. Т.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 1. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/1)
Додаткові точки доступу:
Овсянников, В.Ю.
Панченко, С.Л.
(Шифр в БД П698712/2010/1)
Додаткові точки доступу:
Овсянников, В.Ю.
Панченко, С.Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|