
>
636.5.033.084
Эрика, М. ВельтциенТехнологии выращивания бройлеров в аспекте удовлетворения потребительского спроса [Текст] / М. Вельтциен Эрика //
Эрика, М. Вельтциен
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2016. - № 12. - С. 13-15.
(Шифр в БД К197270/2016/12)
Ключові слова: выращивание бройлеров -- вирощування бройлерів -- кормление -- годування -- мышечная ткань -- м'язова тканина -- аминокислоты -- амінокислоти -- минералы -- мінерали -- витамины -- вітаміни -- качество мяса -- якість м’яса --
Анотація:
По традиции производство бройлером концентрировалось на оптимизации производственных показателей - темпы роста, эффективность кормления и жизнеспособность. Возрастающий интерес потребителей к качеству и безопасности продуктов питания и новые требования НАССР ко всем этапам производства изменили направленность птицеводства от производства птицы к производству мяса.
За традицією виробництво бройлерів концентрувалося на оптимізації виробничих показників - темпи зростання, ефективність годування і життєздатність. Зростаючий інтерес споживачів до якості і безпеки продуктів харчування і нові вимоги НАССР до всіх етапів виробництва змінили спрямованість птахівництва від виробництва птиці до виробництва м'яса.
(Шифр в БД К197270/2016/12)
УДК | |
636.5.033.084 |
Ключові слова: выращивание бройлеров -- вирощування бройлерів -- кормление -- годування -- мышечная ткань -- м'язова тканина -- аминокислоты -- амінокислоти -- минералы -- мінерали -- витамины -- вітаміни -- качество мяса -- якість м’яса --
Анотація:
По традиции производство бройлером концентрировалось на оптимизации производственных показателей - темпы роста, эффективность кормления и жизнеспособность. Возрастающий интерес потребителей к качеству и безопасности продуктов питания и новые требования НАССР ко всем этапам производства изменили направленность птицеводства от производства птицы к производству мяса.
За традицією виробництво бройлерів концентрувалося на оптимізації виробничих показників - темпи зростання, ефективність годування і життєздатність. Зростаючий інтерес споживачів до якості і безпеки продуктів харчування і нові вимоги НАССР до всіх етапів виробництва змінили спрямованість птахівництва від виробництва птиці до виробництва м'яса.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|