>
664.83/85-30
Причко, Л. Д.Использование плодов облепихи для разработки консервов функционального назначения / Л. Д. Причко, Л. Д. Чалая, Н. В. Дрофичева //
Причко, Л. Д.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 53-55. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
Ключові слова: консервная продукция -- плоды облепихи -- рецептурные композиции -- химический состав -- консервна продукція -- плоди обліпихи -- рецептурні композиції -- хімічний склад --
Додаткові точки доступу:
Чалая, Л.Д.
Дрофичева, Н.В.
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
| УДК | |
| 664.83/85-30 |
Ключові слова: консервная продукция -- плоды облепихи -- рецептурные композиции -- химический состав -- консервна продукція -- плоди обліпихи -- рецептурні композиції -- хімічний склад --
Додаткові точки доступу:
Чалая, Л.Д.
Дрофичева, Н.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|