663.252:633.879.6
Удосконалення технології висушування-дозрівання дубової клепки / О. С. Луканін [и др.] //
. - С. 52-55. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД В014345/2010/12)
УДК
663.252:633.879.6
633.879.6

Анотація:
Проведено аналіз існуючої технології висушування-дозрівання дубової клепки для виноробства. Виявлено, що головним чинником формування якості клепки є умови її зберігання у штабелях і тривалість цього процесу. Розроблено пропозиції, спрямовані на прискорення дозрівання та підвищення якості готової клепки.
Проведен анализ действующей технологии высушивания-дозревания дубовой клепки для виноделия. Установлено, что главными факторами формирования качества клепки являются условия ее хранения в штабелях и продолжительность этого процесса. Разработаны предложения по ускорению дозревания и повышению качества готовой клепки.
Додаткові точки доступу: