
>
664.683.022
Козак, В. М.Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості / В. М. Козак, А. Б. Бородай //
Козак, В. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 10. - С. 53-54. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
Ключові слова: зберігання -- цукрове печиво -- якість жиру -- мікробіологічні показники -- якість печива --
Анотація:
Рассмотрен вопрос качества сахарного печенья во время хранения. Показано влияние вторичных продуктов пищевой промышленности на сохранность печенья.
Розглянуто питання якості цукрового печива під час зберігання. Показано вплив вторинних продуктів харчової промисловості на схоронність печива.
Додаткові точки доступу:
Бородай, А.Б.
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
УДК | |
664.683.022 |
Ключові слова: зберігання -- цукрове печиво -- якість жиру -- мікробіологічні показники -- якість печива --
Анотація:
Рассмотрен вопрос качества сахарного печенья во время хранения. Показано влияние вторичных продуктов пищевой промышленности на сохранность печенья.
Розглянуто питання якості цукрового печива під час зберігання. Показано вплив вторинних продуктів харчової промисловості на схоронність печива.
Додаткові точки доступу:
Бородай, А.Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|