664.683.022
Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості / В. М. Козак, А. Б. Бородай //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 10. - С. 53-54. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
УДК
664.683.022

Ключові слова: зберігання -- цукрове печиво -- якість жиру -- мікробіологічні показники -- якість печива --
Анотація:
Рассмотрен вопрос качества сахарного печенья во время хранения. Показано влияние вторичных продуктов пищевой промышленности на сохранность печенья.
Розглянуто питання якості цукрового печива під час зберігання. Показано вплив вторинних продуктів харчової промисловості на схоронність печива.
Додаткові точки доступу: