330.341
Особливості та основоположні принципи здійснення фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості [Текст] / О. А. Сарапіна //
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - . - N15. - С. 8-11. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2011/15)
УДК
330.341

Ключові слова: фінансова реструктуризація -- харчова промисловість -- підприємства -- принципи здійснення -- финансовая реструктуризация -- пищевая промышленность -- предприятия -- принципы осуществления --
Анотація:
Обгрунтовані теоретичні та методологічні засади проведення реструктуризації підприємств. Визначені особливості та основоположні принципи здійснення фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості.
Обоснованы теоретические и методологические основы проведения реструктуризации предприятий. Определены особенности и основополагающие принципы осуществления финансовой реструктуризации предприятий пищевой промышленности.