
>
330.341
Сарапіна, О. А.Особливості та основоположні принципи здійснення фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості [Текст] / О. А. Сарапіна //
Сарапіна, О. А.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2011. - N15. - С. 8-11. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2011/15)
Ключові слова: фінансова реструктуризація -- харчова промисловість -- підприємства -- принципи здійснення -- финансовая реструктуризация -- пищевая промышленность -- предприятия -- принципы осуществления --
Анотація:
Обгрунтовані теоретичні та методологічні засади проведення реструктуризації підприємств. Визначені особливості та основоположні принципи здійснення фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості.
Обоснованы теоретические и методологические основы проведения реструктуризации предприятий. Определены особенности и основополагающие принципы осуществления финансовой реструктуризации предприятий пищевой промышленности.
(Шифр в БД А220149/2011/15)
УДК | |
330.341 |
Ключові слова: фінансова реструктуризація -- харчова промисловість -- підприємства -- принципи здійснення -- финансовая реструктуризация -- пищевая промышленность -- предприятия -- принципы осуществления --
Анотація:
Обгрунтовані теоретичні та методологічні засади проведення реструктуризації підприємств. Визначені особливості та основоположні принципи здійснення фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості.
Обоснованы теоретические и методологические основы проведения реструктуризации предприятий. Определены особенности и основополагающие принципы осуществления финансовой реструктуризации предприятий пищевой промышленности.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|