
>
Миронова, А. В.Що "ховається" за сортом ковбаси? / А. В. Миронова //
Миронова, А. В.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2016. - N 3. - С. 58-59.
(Шифр в БД -054081/2016/3)
Ключові слова: якісна ковбаса -- ковбасні вироби -- види -- термін придатності -- маркування продукту -- сертифікацій м’ясної продукції --
Анотація:
Щоб не позбавляти себе можливості ласувати за звичкою ковбасою і бути впевненим у її якості, потрібно уважно вивчати споживче маркування на ній та знати, що воно означає. Вищий сорт ковбаси, виробленої за відповідними стандартами, має містити 100% м’яса, перший же та другий сорти містять менше м’яса і додавання добавок - крохмаль, сою, свинячу шкіру, білковий стабілізатор, соєві та молочні продукти.
(Шифр в БД -054081/2016/3)
Ключові слова: якісна ковбаса -- ковбасні вироби -- види -- термін придатності -- маркування продукту -- сертифікацій м’ясної продукції --
Анотація:
Щоб не позбавляти себе можливості ласувати за звичкою ковбасою і бути впевненим у її якості, потрібно уважно вивчати споживче маркування на ній та знати, що воно означає. Вищий сорт ковбаси, виробленої за відповідними стандартами, має містити 100% м’яса, перший же та другий сорти містять менше м’яса і додавання добавок - крохмаль, сою, свинячу шкіру, білковий стабілізатор, соєві та молочні продукти.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|