
>
634.739.2
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна [и др.] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 22-23. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: бензойна кислота -- мікрофлора -- микрофлора -- штучні консерванти -- искусственные консерванты -- природні консерванти -- природные консерванты -- журавлина болотна -- клюква болотная -- консерванти -- хімічний склад -- химический состав -- білково-бісквітний крем -- белково-бисквитный крем --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Сивній, І.
Крапивницька, І.
Олексієнко, Н.
Дзигар, О.
Коршун, С.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
УДК | |
634.739.2 |
Ключові слова: бензойна кислота -- мікрофлора -- микрофлора -- штучні консерванти -- искусственные консерванты -- природні консерванти -- природные консерванты -- журавлина болотна -- клюква болотная -- консерванти -- хімічний склад -- химический состав -- білково-бісквітний крем -- белково-бисквитный крем --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, В.
Сивній, І.
Крапивницька, І.
Олексієнко, Н.
Дзигар, О.
Коршун, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|