664.683.9
Нетрадиційні компоненти у жирових начинках вафельних тортів [Текст] / Р. М. Бойдуник //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N8. - С. 42-44. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/8)
УДК
664.683.9

Ключові слова: вафельні торти -- вафельные торты -- жирова начинка -- органолептическая оценка -- органолептична оцінка -- порошок іван-чаю -- порошок иван-чая -- жмих розторопші -- жмых расторопши -- кероб -- кэроб -- фруктоза --
Анотація:
Розроблено жирову начинку для поліпшення споживних властивостей і підвищення біологічної цінності вафельних тортів шляхом використання нетрадиційної сировини. Розроблена жирова начинка включає фруктозу та кероб, додатково містить молоко сухе знежирене, порошок іван-чаю, жмих розторопші та бурштинову кислоту.
Разработана жировая начинка для улучшения потребительских свойств и повышения биологической ценности вафельных тортов путем использования нетрадиционного сырья. Разработанная жировая начинка включает фруктозу и кероб, дополнительно содержит молоко сухое обезжиренное, порошок иван-чая, жмых расторопши и янтарную кислоту.??