633.5
Вплив параметрів обжарювання на технологічні властивості насіння льону [Текст] / Т. І. Янюк, І. В. Потапчук //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N7. - С. 56-58. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/7)
УДК
633.5

Ключові слова: обжарювання -- обжарка -- температура обжарювання -- температура обжарки -- навантаження -- нагрузка -- кислотність -- кислотность -- натура -- модуль крупності -- модуль крупности --
Анотація:
Дослідження впливу таких факторів обжарювання льону, як температура, навантаження на поверхню обжарювання та тривалість процесу, на ряд показників його технологічних властивостей (кислотність, натура, маса 1000 зерен, модуль крупності).
Исследование влияния таких факторов обжарки льна, как температура, нагрузка на поверхность обжарки и продолжительность процесса, на ряд показателей его технологических свойств (кислотность, натура, масса 1000 зерен, модуль крупности).
Додаткові точки доступу: