
>
Мостовая, И."Wurst Tech 2016: мясо и мясопереработка" [Текст] / И. Мостовая //
Мостовая, И.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 4. - С. 5.
(Шифр в БД П474828/2016/4)
Анотація:
17-18 марта в Киеве состоялась конференция "Wurst Tech 2016: мясо и мясопереработка", организованная компанией FPR Events. Отличительная особенность конференции этого года - акцент на теме расширения экспортных рынков сбыта продукции.
17-18 березня в Києві відбулась конференция "Wurst Tech 2016: м’ясо та м’ясопереробка", організована компанією FPR Events. Відмінна особливість конференції цього року - акцент робиться на темі розширення експортних ринків збуту продукції.
(Шифр в БД П474828/2016/4)
Анотація:
17-18 марта в Киеве состоялась конференция "Wurst Tech 2016: мясо и мясопереработка", организованная компанией FPR Events. Отличительная особенность конференции этого года - акцент на теме расширения экспортных рынков сбыта продукции.
17-18 березня в Києві відбулась конференция "Wurst Tech 2016: м’ясо та м’ясопереробка", організована компанією FPR Events. Відмінна особливість конференції цього року - акцент робиться на темі розширення експортних ринків збуту продукції.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|