
>
Доценко, С. М.Разработка технологических основ создания продуктов питания Функционального назначения с использованием сои / С. М. Доценко, О. В. Скринко //
Доценко, С. М.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 9. - Библиогр.: с. 78.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Скринко, О.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Скринко, О.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|