>
Боева, А. Ю.Расширение ассортимента кулинарных салатов на основе новых ингредиентов / А. Ю. Боева, О. И. Кутина //
Боева, А. Ю.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 12. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/12)
Додаткові точки доступу:
Кутина, О.И.
(Шифр в БД П698712/2009/12)
Додаткові точки доступу:
Кутина, О.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|