Основні напрямки конструктивних і технологічних рішень по створенню безлопатевих тістомісильних машин / І. Стадник, М. Коневич //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 4. - С. 3-5. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: тістомісильні машини -- напрямки удосконалення механічного впливу при замішуванні -- схеми конструкцій циліндричних безлопатевих робочих органів -- вивантаження тіста -- тестомесильные машины -- направления совершенствования механического воздействия при замешивании -- схемы конструкций цилиндрических безлопастной рабочих органов -- выгрузка теста --
Анотація:
Розглянуто узагальнений підхід до розробки нових тістомісильних машин з безлопатевим робочим органом, що дозволяє створити умови інтенсифікації процесу замішування при забеспеченні ефективних методів неперервної реалізації технологічного руху, зменшення та усунення непродуктивності праці робочих органів, керування динамічним станом середовища з гармонійним поєднанням конструктивних елементів.
Рассмотрен подход к разработке новых тестомесильных машин с безлопастной рабочим органом, который позволяет создать условия интенсификации процесса замешивания при обеспечение эффективных методов непрерывной реализации технологического движения, уменьшения и устранения непродуктивности труда рабочих органов, управление динамическим состоянием среды с гармоничным сочетанием конструктивных элементов
Додаткові точки доступу: