
>
Табаторович, А.Проблемы формирования и сохранения качества желейного мармелада / А. Табаторович //
Табаторович, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 11. - С. 10-12.
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: мармелад --
(Шифр в БД Х194632/2013/11)
Ключові слова: мармелад --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|