338.432
Формування та використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N 6. - С. 21-27. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е737270/2013/6)
УДК
338.432

Ключові слова: м'ясопереробний підкомплекс апк -- м'ясопродукти -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающий подкомплекс апк -- мясопродукты -- мясоперерабатывающие предприятия --
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні засади формування і використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств, окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.
Раскрыты теоретические и практические основы формирования и использования производственного потенциала мясоперерабатывающих предприятий, определены особенности их функционирования в условиях трансформационной экономики.
Додаткові точки доступу: