
>
338.432
Рябоконь, В. П.Формування та використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова //
Рябоконь, В. П.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2013. - N 6. - С. 21-27. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е737270/2013/6)
Ключові слова: м'ясопереробний підкомплекс апк -- м'ясопродукти -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающий подкомплекс апк -- мясопродукты -- мясоперерабатывающие предприятия --
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні засади формування і використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств, окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.
Раскрыты теоретические и практические основы формирования и использования производственного потенциала мясоперерабатывающих предприятий, определены особенности их функционирования в условиях трансформационной экономики.
Додаткові точки доступу:
Шаповалова, Ю.П.
(Шифр в БД Е737270/2013/6)
УДК | |
338.432 |
Ключові слова: м'ясопереробний підкомплекс апк -- м'ясопродукти -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающий подкомплекс апк -- мясопродукты -- мясоперерабатывающие предприятия --
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні засади формування і використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств, окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.
Раскрыты теоретические и практические основы формирования и использования производственного потенциала мясоперерабатывающих предприятий, определены особенности их функционирования в условиях трансформационной экономики.
Додаткові точки доступу:
Шаповалова, Ю.П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|