378.147:664
Компетентностный подход в образовании как новая форма подготовки специалистов пищевых отраслей [Текст] / М. Б. Данилов [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - . - N 12. - С. 8-9. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/12)
УДК
378.147:664
378.147
664

Рубрики:
Росія
Россия

Ключові слова: образование -- бакалавр -- магистр -- обучение -- компетентность -- кафедра -- университет -- освіта -- магістр -- навчання -- компетентність -- університет --
Анотація:
Про реструктуризацию высшего профессионального образования и новую форму подготовки специалистов пищевых отраслей. Рассмотрены вопросы компетентностного подхода в подготовке специалистов как ключевого элемента новизны образовательных стандартов третьего поколения.
Про реструктуризацію вищої професійної освіти і нову форму підготовки фахівців харчових галузей. Розглянуто питання компетентнісного підходу в підготовці фахівців як ключового елементу новизни освітніх стандартів третього покоління.
Додаткові точки доступу: