[664.641.12-026.761:664.64.016.8]
Ж 68
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва [Текст] / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - . - N 3. - С. 15-20.. - Бібліогр.: с. 19..
(Шифр в БД З021376/2018/3)
УДК
[664.641.12-026.761:664.64.016.8]
664.641.12-026.761
664.64.016.8

Ключові слова: цільнозернове пшеничне борошно -- цельнозерновая пшеничная мука -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- показники якості -- показатели качества -- гранулометричний склад -- гранулометрический состав -- хлібопекарські властивості -- хлебопекарские свойства -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу: