
>
[664.641.12-026.761:664.64.016.8]
Ж 68
Жигунов, Д. О.Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва [Текст] / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий //
Ж 68
Жигунов, Д. О.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2018. - N 3. - С. 15-20.. - Бібліогр.: с. 19..
(Шифр в БД З021376/2018/3)
Ключові слова: цільнозернове пшеничне борошно -- цельнозерновая пшеничная мука -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- показники якості -- показатели качества -- гранулометричний склад -- гранулометрический состав -- хлібопекарські властивості -- хлебопекарские свойства -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О. С.
Хоренжий, Н. В.
(Шифр в БД З021376/2018/3)
УДК | |
[664.641.12-026.761:664.64.016.8] | |
664.641.12-026.761 | |
664.64.016.8 |
Ключові слова: цільнозернове пшеничне борошно -- цельнозерновая пшеничная мука -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- показники якості -- показатели качества -- гранулометричний склад -- гранулометрический состав -- хлібопекарські властивості -- хлебопекарские свойства -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О. С.
Хоренжий, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|