633.18
Рис: біологічні особливості та технологія отримання високих врожаїв [Текст] / В. О. Скидан, М. С. Скидан //
Новини агротехніки : виробничо-практичний журнал. - . - N 1/2. - С. 28-29.
(Шифр в БД Н697684/2013/1/2)
УДК
633.18

Ключові слова: рис -- біологічні особливості -- вирощування -- технологія -- попередники -- сівозміни -- добрива -- биологические особенности -- выращивание -- технология -- предшественники -- севообороты -- удобрения --
Анотація:
Рис - теплолюбна культура, для якої важливе значення має дія факторів зовнішнього середовища - кліматичні (інтенсивність освітлення, температура води й повітря; опади та інше) та грунтові умови і, в першу чергу, забезпеченість мінеральним живленням.
Рис - теплолюбивая культура, для которой важное значение имеет действие факторов внешней среды - климатические (интенсивность освещения, температура воды и воздуха; осадки и др.) и почвенные условия и, в первую очередь, обеспеченность минеральным питанием.
Додаткові точки доступу: