>
Бриллиантова, Н.Улучшайте тесто для хлеба, пончиков, свежих булочек, пельмений и других вкусных изделий / Н. Бриллиантова //
Бриллиантова, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 30-33.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: тесто -- хлеб -- пончики -- булочки -- пельмени -- хлебобулочные изделия -- кондитерские изделия -- закваска -- эмульгаторы -- тісто -- хліб -- пампушки -- булочки -- пельмені -- хлібобулочні вироби -- кондитерські вироби -- закваска -- емульгатори --
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: тесто -- хлеб -- пончики -- булочки -- пельмени -- хлебобулочные изделия -- кондитерские изделия -- закваска -- эмульгаторы -- тісто -- хліб -- пампушки -- булочки -- пельмені -- хлібобулочні вироби -- кондитерські вироби -- закваска -- емульгатори --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|