
>
634.723:631.816.12
Трунов, Ю. В.Влияние некорневых подкормок на урожайность и качество ягод смородины черной в ЦЧР [Текст] / Ю. В. Трунов, Н. В. Стукалов //
Трунов, Ю. В.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 5. - С. 40-41. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2010/5)
Ключові слова: смородина черная -- урожайность -- качество ягод -- якість ягід -- некорневые подкормки -- позакореневі підживлення -- акварин -- растворин --
Анотація:
Установлено, что использование акварина в концентрации 0,5% увеличивает урожайность ягод смородины черной на 18%. Одновременно содержание аскорбиновой кислоты в ягодах возрастает на 7,9... 8,9%, сахаро-кислотный индекс - на 10,8... 13,5%.
Встановлено, що використання акварину в концентрації 0,5% збільшує врожайність ягід смородини чорної на 18%. Одночасно зміст аскорбінової кислоти в ягодах зростає на 7,9... 8,9%, цукрово-кислотний індекс - на 10,8... 13,5%.
Додаткові точки доступу:
Стукалов, Н.В.
(Шифр в БД Д073575/2010/5)
УДК | |
634.723:631.816.12 | |
634.723 | |
631.816.12 |
Ключові слова: смородина черная -- урожайность -- качество ягод -- якість ягід -- некорневые подкормки -- позакореневі підживлення -- акварин -- растворин --
Анотація:
Установлено, что использование акварина в концентрации 0,5% увеличивает урожайность ягод смородины черной на 18%. Одновременно содержание аскорбиновой кислоты в ягодах возрастает на 7,9... 8,9%, сахаро-кислотный индекс - на 10,8... 13,5%.
Встановлено, що використання акварину в концентрації 0,5% збільшує врожайність ягід смородини чорної на 18%. Одночасно зміст аскорбінової кислоти в ягодах зростає на 7,9... 8,9%, цукрово-кислотний індекс - на 10,8... 13,5%.
Додаткові точки доступу:
Стукалов, Н.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|