
>
Оболкіна, В. І.Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатності [Текст] / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, І. О. Крапивницька //
Оболкіна, В. І.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 5. - С. 25-27..
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- мікробіологічна безпечність -- микробиологическая безопасность -- вологість -- влажность -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- консерванти --
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н. В.
Крапивницька, І. О.
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- мікробіологічна безпечність -- микробиологическая безопасность -- вологість -- влажность -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- консерванти --
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н. В.
Крапивницька, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|