>
Худоб’як, М.Глибоке заморожування гарантує свіжість хлібобулочних виробів протягом тривалого часу : нові технології / М. Худоб’як //
Худоб’як, М.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 9/10. - С. 7-8.
(Шифр в БД Х686004/2009/9/10)
Ключові слова: якість сировини -- спеціальне обладнання --
(Шифр в БД Х686004/2009/9/10)
Ключові слова: якість сировини -- спеціальне обладнання --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|