
>
Особливості ферментування соєвого молока та молочно-соєвої суміші бактеріальними концентратами / Г. Ф. Насирова [и др.] //
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 5.
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: технологии --
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г.Ф.
Жукова, Я.Ф.
Пашук, К.В.
Пасічнюк Є., Є., техн. ін-т молока та м’яса УААН
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: технологии --
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г.Ф.
Жукова, Я.Ф.
Пашук, К.В.
Пасічнюк Є., Є., техн. ін-т молока та м’яса УААН
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|