
>
634/635:631.563
Як впливає хіміко-біологічний склад плодоовочевої продукції на її зберігання [Текст] / В. Опалко [и др.] //
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2016. - № 8. - С. 40-43. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2016/8)
Ключові слова: плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- зберігання -- хранение -- органічні речовини -- органические вещества -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- білки -- белки -- вуглеводи -- углеводы -- ліпіди -- липиды -- вітаміни -- витамины --
Анотація:
Підтримка процесів життєдіяльності плодів та овочів на необхідному рівні - невід’ємна умова їхнього якісного зберігання. Для надійного зберігання плодоовочевої продукції слід створити такі умови, які б уповільнювали, але не припиняли процеси, властиві нормальному функціонуванню живих організмів. Важливим при цьому є хіміко-біологічний склад овочів та фруктів.
Поддержка процессов жизнедеятельности плодов и овощей на необходимом уровне - неотъемлемое условие их качественного хранения. Для надежного хранения плодоовощной продукции необходимо создать такие условия, которые бы замедляли, но не прекращали процессы, присущие нормальному функционированию живых организмов. Важным при этом является химико-биологический состав овощей и фруктов.
Додаткові точки доступу:
Опалко, В.
Шиш, А.
Сінько, В.
Марченко, В.
(Шифр в БД A634806/2016/8)
УДК | |
634/635:631.563 | |
634/635 | |
631.563 |
Ключові слова: плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- зберігання -- хранение -- органічні речовини -- органические вещества -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- білки -- белки -- вуглеводи -- углеводы -- ліпіди -- липиды -- вітаміни -- витамины --
Анотація:
Підтримка процесів життєдіяльності плодів та овочів на необхідному рівні - невід’ємна умова їхнього якісного зберігання. Для надійного зберігання плодоовочевої продукції слід створити такі умови, які б уповільнювали, але не припиняли процеси, властиві нормальному функціонуванню живих організмів. Важливим при цьому є хіміко-біологічний склад овочів та фруктів.
Поддержка процессов жизнедеятельности плодов и овощей на необходимом уровне - неотъемлемое условие их качественного хранения. Для надежного хранения плодоовощной продукции необходимо создать такие условия, которые бы замедляли, но не прекращали процессы, присущие нормальному функционированию живых организмов. Важным при этом является химико-биологический состав овощей и фруктов.
Додаткові точки доступу:
Опалко, В.
Шиш, А.
Сінько, В.
Марченко, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|