
>
330.341.1
Інноваційна складова виробництва як фактор забезпечення продовольчої незалежності / М. М. Кулаєць [и др.] //
АгроІнКом : аграр. інформ. наук.-виробн. журн. - 2011. - N4/6. - С. 54-60. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А197860/2011/4/6)
Анотація:
Обгрунтовано інноваційне сприяння стабілізації й поліпшенні продовольчої безпеки в Україні та світі. Розкрито місце і значення картоплі у продовольчих ресурсах. Висвітлено проблеми виробництва органічної продукції в Україні.
Додаткові точки доступу:
Кулаєць, М. М.
Просянік, В. М.
Бабієнко, М. Ф.
Витвицька, О. Д.
Бузовський, Є. А.
Скрипниченко, В. А.
(Шифр в БД А197860/2011/4/6)
УДК | |
330.341.1 |
Анотація:
Обгрунтовано інноваційне сприяння стабілізації й поліпшенні продовольчої безпеки в Україні та світі. Розкрито місце і значення картоплі у продовольчих ресурсах. Висвітлено проблеми виробництва органічної продукції в Україні.
Додаткові точки доступу:
Кулаєць, М. М.
Просянік, В. М.
Бабієнко, М. Ф.
Витвицька, О. Д.
Бузовський, Є. А.
Скрипниченко, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|