
>
Белокриницкая, Е. А.Влияние овощных наполнителей на физико-химические свойства йогуртов / Е. А. Белокриницкая, Н. Ю. Чеснокова, Л. В. Левочкина //
Белокриницкая, Е. А.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Чеснокова, Н.Ю.
Левочкина, Л.В.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Чеснокова, Н.Ю.
Левочкина, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|