636.4.083
Амінокислотний склад свинини залежно від режимів вирощування тварин [Текст] / Ю. Ремізова //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 10. - С. 4-6. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2015/10)
УДК
636.4.083

Ключові слова: м’ясо -- мясо -- амінокислотний склад -- аминокислотный состав -- якість -- качество -- білок -- белок --
Анотація:
Взаэмодія організму з навколишнім середовищем проявляється в глибоких змінах фізіологічних процесів, що впливає на продуктивність тварин та якість отриманої продукції. Викладені результати дослідження амінокислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах утримання тварин.
Взаимодействие организма с окружающей средой проявляется в глубоких изменениях физиологических процессов, что влияет на продуктивность животных и качество полученной продукции. Изложены результаты исследования аминокислотного состава мяса свинины при различных технологических режимах содержания животных.