
>
Сильчук, Т. А.Прискорені технології житньо-пшеничного хліба - перспектива розвитку малих підприємств [Текст] / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко //
Сильчук, Т. А.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 30-32.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб -- ржано-пшеничный хлеб -- виробництво -- производство -- якість -- качество -- прискорені технології -- ускоренные технологии -- полікомпонентний підкислювач "оптимальний" -- поликомпонентный подкислитель "оптимальный" --
Додаткові точки доступу:
Зуйко, В. І.
(Шифр в БД Х279026/2018/1)
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб -- ржано-пшеничный хлеб -- виробництво -- производство -- якість -- качество -- прискорені технології -- ускоренные технологии -- полікомпонентний підкислювач "оптимальний" -- поликомпонентный подкислитель "оптимальный" --
Додаткові точки доступу:
Зуйко, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|