
>
378.14:628.1
Логвін, В.Вода - ресурс, який визначає шляхи розвитку людства [Текст] / В. Логвін //
Логвін, В.
Вища школа : науково-практичне видання. - 2011. - N 9. - С. 55-60. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISSN 1682-2366.
(Шифр в БД В537811/2011/9)
Ключові слова: водозабезпечення -- водообеспечение -- якість питної води -- качество питьевой воды -- технологія водопідготовки -- технология водоподготовки -- підготовка фахівців -- подготовка специалистов --
Анотація:
Проблема водних ресурсів у світі розглядається як одне з визначальних глобальних питань. З метою вирішення окремих його аспектів в Україні Національний інститут харчових технологій розпочинає підготовку фахівців за новою спеціальністю "Технологія питної води та водопідготовка харчових виробництв."
Проблема водных ресурсов в мире рассматривается как один из определяющих глобальных вопросов. С целью решения отдельных его аспектов в Украине Национальный институт пищевых технологий начинает подготовку специалистов по новой специальности "Технология питьевой воды и водоподготовка пищевых производств".
Додаткові точки доступу:
Национальный институт пищевых технологий \о нем\
Національний інститут харчових технологій \о нем\
(Шифр в БД В537811/2011/9)
УДК | |
378.14:628.1 | |
378.14 | |
628.1 |
Ключові слова: водозабезпечення -- водообеспечение -- якість питної води -- качество питьевой воды -- технологія водопідготовки -- технология водоподготовки -- підготовка фахівців -- подготовка специалистов --
Анотація:
Проблема водних ресурсів у світі розглядається як одне з визначальних глобальних питань. З метою вирішення окремих його аспектів в Україні Національний інститут харчових технологій розпочинає підготовку фахівців за новою спеціальністю "Технологія питної води та водопідготовка харчових виробництв."
Проблема водных ресурсов в мире рассматривается как один из определяющих глобальных вопросов. С целью решения отдельных его аспектов в Украине Национальный институт пищевых технологий начинает подготовку специалистов по новой специальности "Технология питьевой воды и водоподготовка пищевых производств".
Додаткові точки доступу:
Национальный институт пищевых технологий \о нем\
Національний інститут харчових технологій \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|