633.16«324»:581.142.004.12:663.42
Фізіологічна якість зерна озимого пивоварного ячменю / Р. І. Климишена //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 11. - С. 79-80. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/11)
УДК
633.16«324»:581.142.004.12:663.42
581.142.004.12
663.42

Ключові слова: ячмінь озимий -- енергія проростання -- здатність проростання -- динаміка -- сорти -- ячмень озимый -- энергия прорастания -- способность прорастания -- динамика -- сорта --
Анотація:
Определены энергия и способность прорастания зерна пивоваренного озимого ячменя после уборки урожая и наступление сроков пригодности его использования для солодирования.
Визначено енергію і здатність проростання зерна пивоварного озимого ячменю після збирання врожаю і настання строків готовності його використання для солодування.