
>
001.891:664.267
Шелепина, Н. В.Исследование термодинамических характеристик желатинизации крахмалов новых форм гороха / Н. В. Шелепина, С. С. Козлов //
Шелепина, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N5. - С. 50-52. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Ключові слова: дифференциальная сканирующая калориметрия -- диференційна скануюча калориметрія -- термодинамические характеристики -- термодинамічні характеристики -- процесс желатинизации -- процес желатинізації -- гороховый крахмал -- гороховий крохмаль --
Анотація:
Методом дифференциальной сканирующей калориметрии изучены термодинамические характеристики крахмалов гороха с различным содержанием амилозы. Установлены отличия процессов желатинизации для крахмалов гладкозерных и морщинистых форм по таким параметрам, как суммарная энтальпия и температура плавления, обусловленные структурными особенностями крахмалов.
Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчені термодинамічні характеристики крохмалів гороху з різним вмістом амілози. Встановлено відмінності процесів желатинізації для крохмалів гладкозерних і зморшкуватих форм за такими параметрами, як сумарна ентальпія і температура плавлення, обумовлені структурними особливостями крохмалів.
Додаткові точки доступу:
Козлов, С. С.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
УДК | |
001.891:664.267 | |
664.267 |
Ключові слова: дифференциальная сканирующая калориметрия -- диференційна скануюча калориметрія -- термодинамические характеристики -- термодинамічні характеристики -- процесс желатинизации -- процес желатинізації -- гороховый крахмал -- гороховий крохмаль --
Анотація:
Методом дифференциальной сканирующей калориметрии изучены термодинамические характеристики крахмалов гороха с различным содержанием амилозы. Установлены отличия процессов желатинизации для крахмалов гладкозерных и морщинистых форм по таким параметрам, как суммарная энтальпия и температура плавления, обусловленные структурными особенностями крахмалов.
Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчені термодинамічні характеристики крохмалів гороху з різним вмістом амілози. Встановлено відмінності процесів желатинізації для крохмалів гладкозерних і зморшкуватих форм за такими параметрами, як сумарна ентальпія і температура плавлення, обумовлені структурними особливостями крохмалів.
Додаткові точки доступу:
Козлов, С. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|