
>
637.521.47:664.93:641.562
Нефедов, С. С.Мясные консервированные фрикадельки для питания детей старше года / С. С. Нефедов, А. В. Устинова, О. К. Деревицкая //
Нефедов, С. С.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 40-42. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: питание детей раннего возраста -- полиненасыщенные жирные кислоты -- харчування дітей раннього віку -- поліненасичені жирні кислоти --
Анотація:
Разработаны мясные консервированные фрикадельки, обогащенные омега 3 ПНЖК, для детей старше года. Определены виды сухих компонентов и их концентрации в составе разработанных фрикаделек с целью обеспечения благоприятной консистенции продукта для детей старше года. В результате комплексных исследований установлена высокая пищевая и биологическая ценность продукта, разработана техническая документация на его производство.
Розроблено м'ясні консервовані фрикадельки, збагачені омега 3 ПНЖК, для дітей старше року. Визначено види сухих компонентів і їх концентрації в складі розроблених фрикадельок з метою забезпечення сприятливої консистенції продукту для дітей старше року. В результаті комплексних досліджень встановлена висока харчова і біологічна цінність продукту, розроблена технічна документація на його виробництво.
Додаткові точки доступу:
Устинова, А. В.
Деревицкая, О. К.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
637.521.47:664.93:641.562 | |
637.521.47 | |
664.93 | |
641.562 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: питание детей раннего возраста -- полиненасыщенные жирные кислоты -- харчування дітей раннього віку -- поліненасичені жирні кислоти --
Анотація:
Разработаны мясные консервированные фрикадельки, обогащенные омега 3 ПНЖК, для детей старше года. Определены виды сухих компонентов и их концентрации в составе разработанных фрикаделек с целью обеспечения благоприятной консистенции продукта для детей старше года. В результате комплексных исследований установлена высокая пищевая и биологическая ценность продукта, разработана техническая документация на его производство.
Розроблено м'ясні консервовані фрикадельки, збагачені омега 3 ПНЖК, для дітей старше року. Визначено види сухих компонентів і їх концентрації в складі розроблених фрикадельок з метою забезпечення сприятливої консистенції продукту для дітей старше року. В результаті комплексних досліджень встановлена висока харчова і біологічна цінність продукту, розроблена технічна документація на його виробництво.
Додаткові точки доступу:
Устинова, А. В.
Деревицкая, О. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|