
>
635.085.55
Шаповаленко, О. І.Мікробіологічні показники зернової суміші з використанням гарбуза [Текст] / О. І. Шаповаленко, М. І. Кожевнікова //
Шаповаленко, О. І.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N3. - С. 42-44.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
Ключові слова: тыква -- гарбуз -- влажность -- вологість -- бактерии -- бактерії -- пшеница -- пшениця -- ячмень -- ячмінь --
Додаткові точки доступу:
Кожевнікова, М. І.
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
УДК | |
635.085.55 |
Ключові слова: тыква -- гарбуз -- влажность -- вологість -- бактерии -- бактерії -- пшеница -- пшениця -- ячмень -- ячмінь --
Додаткові точки доступу:
Кожевнікова, М. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|