
>
338.43:332.368
Гриник, О. І.Наукові підходи щодо формування дієвої системи стимулювання сільськогосподарських підприємств до виробництва екологобезпечної продовольчої сировини та продуктів харчування [Текст] / О. І. Гриник //
Гриник, О. І.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2015. - N 12. - С. 58-62. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2015/12)
Рубрики:
Київське Полісся
Киевское Полесье
Ключові слова: екологічно безпечна продукція -- экологически безопасная продукция -- механізм стимулювання -- механизм стимулирования --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан та проблеми ведення сільськогосподарського виробництва на радіоактивно забруднених територіях. Обґрунтовано наукові підходи щодо формування дієвої системи стимулювання сільськогосподарських підприємств до виробництва екологобезпечної продовольчої сировини та продуктів харчування.
Рассмотрено современное состояние и проблемы ведения сельскохозяйственного производства на радиоактивно загрязненных территориях. Обоснованы научные подходы по формированию действенной системы стимулирования сельскохозяйственных предприятий к производству экологически безопасного продовольственного сырья и продуктов питания.
(Шифр в БД А220149/2015/12)
УДК | |
338.43:332.368 | |
338.43 | |
332.368 |
Рубрики:
Київське Полісся
Киевское Полесье
Ключові слова: екологічно безпечна продукція -- экологически безопасная продукция -- механізм стимулювання -- механизм стимулирования --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан та проблеми ведення сільськогосподарського виробництва на радіоактивно забруднених територіях. Обґрунтовано наукові підходи щодо формування дієвої системи стимулювання сільськогосподарських підприємств до виробництва екологобезпечної продовольчої сировини та продуктів харчування.
Рассмотрено современное состояние и проблемы ведения сельскохозяйственного производства на радиоактивно загрязненных территориях. Обоснованы научные подходы по формированию действенной системы стимулирования сельскохозяйственных предприятий к производству экологически безопасного продовольственного сырья и продуктов питания.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|