
>
664.682
Лебединець, В. Т.Продукти переробки овочів - джерело функціональних інгредієнтів у кондитерському виробництві [Текст] / В. Т. Лебединець, У. І. Ярошик, Л. М. Багрій //
Лебединець, В. Т.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 3. - С. 30-32. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- нутрієнти -- нутриенты -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Ярошик, У. І.
Багрій, Л. М.
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
УДК | |
664.682 |
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- нутрієнти -- нутриенты -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Ярошик, У. І.
Багрій, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|