
>
Жигунов, Д. А.Многокомпонентные мучные смеси повышенной пищевой ценности / Д. А. Жигунов, О. С. Волошенко, Л. В. Капрельянц //
Жигунов, Д. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2012. - N 2. - С. 39-41.
(Шифр в БД Х367526/2012/2)
Ключові слова: мучные смеси -- пищевая ценность -- пищевые добавки -- химический состав мучных смесей -- выпечка хлеба -- мука пшеничная --
Анотація:
Мучные смеси повышенной пищевой ценности составляют на основе муки пшеничной хлебопекарской высшего сорта с содержанием сырой клейковины не ниже 25-26%, качество - не ниже II группы (удовлетворительно слабая). Средневзвешеный размер частиц пшеничных отрубей, используемых в составе композиционных смесей, должен составлять 300-350 мкм, зольность - не менее 4,0%. Компоненты мучной композиционной смеси дозируют с необходимой точностью и смешивают в смесителе периодического действия при скорости рабочего органа (лопастного типа) 100 об. мин. в течении 5-7 мин.
Борошняні суміші підвищеної харчової цінності складаються на основі борошна пшеничного хлібопекарського вищого гатунку з вмістом сирої клейковини не нижче 25-26%, якість - не нижче II групи (задовільно слабка). Середньозважений розмір часток пшеничних висівок, використовуваних у складі композиційних сумішей, повинен становити 300-350 мкм, зольність - не менше 4,0%. Компоненти борошняної композиційної суміші дозують з необхідною точністю і змішують у змішувачі періодичної дії при швидкості робочого органа (лопасного типу) 100 об. хв. протягом 5-7 хв.
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О.С.
Капрельянц, Л.В.
(Шифр в БД Х367526/2012/2)
Ключові слова: мучные смеси -- пищевая ценность -- пищевые добавки -- химический состав мучных смесей -- выпечка хлеба -- мука пшеничная --
Анотація:
Мучные смеси повышенной пищевой ценности составляют на основе муки пшеничной хлебопекарской высшего сорта с содержанием сырой клейковины не ниже 25-26%, качество - не ниже II группы (удовлетворительно слабая). Средневзвешеный размер частиц пшеничных отрубей, используемых в составе композиционных смесей, должен составлять 300-350 мкм, зольность - не менее 4,0%. Компоненты мучной композиционной смеси дозируют с необходимой точностью и смешивают в смесителе периодического действия при скорости рабочего органа (лопастного типа) 100 об. мин. в течении 5-7 мин.
Борошняні суміші підвищеної харчової цінності складаються на основі борошна пшеничного хлібопекарського вищого гатунку з вмістом сирої клейковини не нижче 25-26%, якість - не нижче II групи (задовільно слабка). Середньозважений розмір часток пшеничних висівок, використовуваних у складі композиційних сумішей, повинен становити 300-350 мкм, зольність - не менше 4,0%. Компоненти борошняної композиційної суміші дозують з необхідною точністю і змішують у змішувачі періодичної дії при швидкості робочого органа (лопасного типу) 100 об. хв. протягом 5-7 хв.
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О.С.
Капрельянц, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|