
>
637.5.04/07:637.523:635.621
Кунташов, Е. В.Исследование функционально-технологических свойств вареных колбасных изделий с порошком семян тыквы / Е. В. Кунташов, О. Н. Клюкина, Н. М. Птичкина //
Кунташов, Е. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 9. - С. 35-37. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/9)
Ключові слова: аминокислотный состав -- жирнокислотный состав -- минеральные вещества -- пищевые волокна -- порошок из семян тыквы -- сосиски вареные -- амінокислотний склад -- жирнокислотний склад -- мінеральні речовини -- харчові волокна -- порошок з насіння гарбуза -- сосиски варені --
Додаткові точки доступу:
Клюкина, О.Н.
Птичкина, Н. М.
(Шифр в БД Х775324/2012/9)
УДК | |
637.5.04/07:637.523:635.621 |
Ключові слова: аминокислотный состав -- жирнокислотный состав -- минеральные вещества -- пищевые волокна -- порошок из семян тыквы -- сосиски вареные -- амінокислотний склад -- жирнокислотний склад -- мінеральні речовини -- харчові волокна -- порошок з насіння гарбуза -- сосиски варені --
Додаткові точки доступу:
Клюкина, О.Н.
Птичкина, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|