
>
635.112:664.292:613.2
Демидова, Т. И.Технология комбинированных пищевых концентратов функционального назначения [Текст] / Т. И. Демидова, М.М. Бакаев //
Демидова, Т. И.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 18-19. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пектиновые вещества -- столовая свекла -- экстракция -- яблочные выжимки -- пульпа -- пектинові речовини -- столовий буряк -- екстракція -- яблучні вичавки --
Анотація:
Задача данной работы - получение комбинированных порошковых пексиносодержащих концентратов (КПСК) с повышенным содержанием растворимых низко- и высокоэтерифицированных пектиновых веществ путем увеличения эффективности их извлечения. В качестве пектиносодержащего сырья были выбраны жом столовой свеклы и яблочный жом, полученные после прессования соков. Были использованы наиболее известные, высокоурожайные сорта столовой свеклы: Бордо 237, Бордо 7756, Пабло F1, Водан F1, Цилиндра 917, Болтарди 880.
Завдання даної роботи - отримання комбінованих порошкових пектіновміщуючих концентратів (КПСК) з підвищеним вмістом розчинних низько-і високоетеріфікованних пектинових речовин шляхом збільшення ефективності їх вилучення. Як пектиновміщуюча сировина були обрані жом столового буряку і яблучний жом, отримані після пресування соків. Були використані найбільш відомі, високоврожайні сорти столового буряка: Бордо 237, Бордо 7756, Пабло F1, Водан F1, Циліндра 917, Болтарді 880.
Додаткові точки доступу:
Бакаев, М. М.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
УДК | |
635.112:664.292:613.2 | |
635.112 | |
664.292 | |
613.2 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пектиновые вещества -- столовая свекла -- экстракция -- яблочные выжимки -- пульпа -- пектинові речовини -- столовий буряк -- екстракція -- яблучні вичавки --
Анотація:
Задача данной работы - получение комбинированных порошковых пексиносодержащих концентратов (КПСК) с повышенным содержанием растворимых низко- и высокоэтерифицированных пектиновых веществ путем увеличения эффективности их извлечения. В качестве пектиносодержащего сырья были выбраны жом столовой свеклы и яблочный жом, полученные после прессования соков. Были использованы наиболее известные, высокоурожайные сорта столовой свеклы: Бордо 237, Бордо 7756, Пабло F1, Водан F1, Цилиндра 917, Болтарди 880.
Завдання даної роботи - отримання комбінованих порошкових пектіновміщуючих концентратів (КПСК) з підвищеним вмістом розчинних низько-і високоетеріфікованних пектинових речовин шляхом збільшення ефективності їх вилучення. Як пектиновміщуюча сировина були обрані жом столового буряку і яблучний жом, отримані після пресування соків. Були використані найбільш відомі, високоврожайні сорти столового буряка: Бордо 237, Бордо 7756, Пабло F1, Водан F1, Циліндра 917, Болтарді 880.
Додаткові точки доступу:
Бакаев, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|