
>
65.9(4УКР)325.2-82
Кулик, А. А.Якість як передумова конкурентоспроможності виробництва готової продукції / А. А. Кулик //
Кулик, А. А.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2007. - N 8. - С. 114-122.
(Шифр в БД Е737270/2007/8)
Ключові слова: управління якістю --
Анотація:
Дослідження таких найважливіших чинників як управління якістю та її вплив на конкурентоспроможність готової м’ясної продукції.
(Шифр в БД Е737270/2007/8)
Ключові слова: управління якістю --
Анотація:
Дослідження таких найважливіших чинників як управління якістю та її вплив на конкурентоспроможність готової м’ясної продукції.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|